www.CLICK4CRETE.gr


Εντοπίστηκαν 11,7 γραμμάρια κοκαΐνης και κατασχέθηκαν μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας, η ύπαρξη της οποίας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι διέθεταν προς πώληση το «εμπόρευμά» τους





Ως το Λασίθι έφτασαν οι πληροφορίες για τις παράνομες δραστηριότητες ενός ζευγαριού που κατοικεί στην Χερσόνησο του Ηρακλείου, όπου διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του τοπικού τμήματος ανέλαβαν να βάλουν τέλος στο παράνομο εμπόριο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι όπου συγκατοικούν ο 42χρονος Έλληνας και η 35χρονη αλλοδαπή, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν 11,7 γραμμάρια κοκαΐνης και κατασχέθηκαν μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας, η ύπαρξη της οποίας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι διέθεταν προς πώληση το «εμπόρευμά» τους.




Το ζευγάρι συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. Η έρευνα συνεχίζεται από την Δίωξη Ναρκωτικών, για να διαπιστωθεί αν διέθεταν και άλλους συνεργούς.

ΠΗΓΗ:PROTOTHEMA.GR

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη