Παναγιώτης - Ραφαήλ: Άγνωστος έδωσε 1 εκ. ευρώ για τη θεραπεία τουΣυγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου, ο οποίος προσφέρει από το υστέρημά του για να βοηθήσει τον Παναγιώτη - Ραφαήλ, να κάνει το… πολυπόθητο ταξίδι, στην Αμερική, που απαιτείται για τη βελτίωση της υγείας του, κάνοντας μία θεραπεία, η οποία είναι πολύ κοστοβόρα. 


Ωστόσο ένας άγνωστος άνδρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του eviazoom, όπως αναφέρει το ethnos.gr, κατέθεσε το τεράστιο χρηματικό ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ για να βοηθήσει τον μικρό να ταξιδέψει στη Βοστόνη.

Στη Βοστόνη θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα ο 18 μηνών Παναγιώτης-Ραφαήλ. Ο μικρός, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ με την ελπίδα ότι θα του χορηγηθεί η γονιδιακή θεραπεία.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι του Παναγιώτη-Ραφαήλ στη Βοστόνη μαζεύτηκαν από απλούς πολίτες, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι από τα 2,5 εκατ. ευρώ που συγκεντρώθηκαν ένας άγνωστος έδωσε 1 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom, το τεράστιο αυτό ποσό κατατέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου. Τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου δεν τα γνωρίζει ούτε η οικογένεια.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...