www.CLICK4CRETE.gr


Απροστάτευτοι αισθάνονται οι κάτοικοι του Μασταμπά μετά και τα απανωτά περιστατικά διαρρήξεων που έχουν σημειωθεί σε σπίτια της περιοχής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σημειωθεί περισσότερες από οχτώ κλοπές και διαρρήξεις σπιτιών, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι είτε ισόγεια είτε διαμερίσματα πρώτου ορόφου.

Κάτοικος της περιοχής με την οποία επικοινωνήσαμε χθες είδε για δεύτερη φορά το σπίτι της να έχει μπει στο στόχαστρο διαρρηκτών.


Την πρώτη φορά ήταν πριν μερικά χρόνια και η δεύτερη φορά προχθές το βράδυ.

«Μένω σε ισόγειο διαμέρισμα και απουσίασα προχθές το βράδυ μεταξύ 9.30 με 11.00. Όταν επέστρεψα, με το που άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου, διαπίστωσα το τι είχε συμβεί τις ώρες που έλειπα» αναφέρει.

Όπως τονίζει, οι δράστες την είδαν τη στιγμή που έφευγε με το αυτοκίνητό της και αμέσως έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Στο συγκεκριμένο σπίτι, επιχείρησαν αρχικά να μπουν από ένα μικρό παράθυρο, δεν τα κατάφεραν και μπήκαν στο εσωτερικό της οικίας, παραβιάζοντας μια μπαλκονόπορτα.

«Επιστρέφοντας γύρω στις 11 μ.μ. ήταν όλα τα φώτα του σπιτιού αναμμένα, τα συρτάρια στο πάτωμα και οι ντουλάπες άνω κάτω» σημειώνει.

Όπως λέει, οι δράστες τής έκλεψαν κοσμήματα και ρολόγια, ενώ δεν βρήκαν χρήματα καθώς δεν είχε εκεί.

«Λίγο πριν ή λίγο μετά έμαθα ότι έκλεψαν και ένα απέναντι σπίτι», αναφέρει.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη