www.CLICK4CRETE.gr


Συναγερμός έχει σημάνει από τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου για τον εντοπισμό ενός λευκού οχήματος που έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Πρόκειται για μια τεράστια επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης 4 ατόμων, τα οποία παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού Γεροπόταμου, στην περιοχή της Μεσαράς.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα (28 ετών), το σύντροφό της (29 ετών), την αδερφή (19 ετών) και τη μητέρα της (55 ετών). Οι γυναίκες κατάγονται από τις Αρχάνες και ο άνδρας από το Καλό Χωριό Λασιθίου.

Σύμφωνα με το Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ. Νίκο Λαγουδάκη, οι έρευνες ξεκίνησαν περί τη 1 τα ξημερώματα και συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα, με 50 πυροσβέστες και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, καθώς και με τη βάρκα και το drone της ΕΜΑΚ. Σημειώνεται πως στις έρευνες προστέθηκε το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ για τον εντοπισμό των αγνοούμενων επιχειρεί και το σκάφος του Λιμενικού Σώματος.


Στο σημείο βρίσκονται, επίσης, δυνάμεις της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, καθώς και εθελοντικές ομάδες από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ηρακλείου και τον Ερυθρό Σταυρό.
διάσωσης με βάρκα, drone και ελικόπτερο
πηγη








Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη