www.CLICK4CRETE.gr

Τα Online μαθήματα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους επιμόρφωσης που μάλιστα προσφέροντας infographics και διαδραστικές ασκήσεις ώστε να αναπτύξουμε νέες δεξιότητες στο σπίτι και το καλύτερο, τα περισσότερα είναι εντελώς δωρεάν. Σε αυτά τα sites μπορούμε να βρούμε μαθήματα μαγειρικής, φωτογραφίας, δικαίου, illustration, lifehacks, photoshop, ξένων γλώσσων, μέχρι και πώς να φτιάξουμε κώδικες υπολογιστών.

1 How to Make Your Own GIF:  Πως μπορείς να σκέφτεσαι το pop culture εν έτη 2017 χωρίς τα GIF; Σε αυτή τη σελίδα μαθαίνουμε βήμα -βήμα πώς να φτιάχνουμε τα δικά μας GIF, χωρίς τη χρήση του Photoshop.

2 Drawspace:  Εκατοντάδες δωρεάν μαθήματα σχεδίου και μαθήματα ζωγραφικής για αρχαρίους αλλά και για προχωρημένους.


3 Layers Magazine:  Tutorials για τα προγράμματα: Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, Flash, Premiere Pro, In Design και After Effects.

4 Creative Flow:  Εδώ μιλάμε για μια λίστα με πάνω από 950 Photoshop tutorials.

5 Lifehacker:  Χρειάζεσαι συμβουλές και κόλπα για βελτίωση σε όλους της ζωής; Εδώ θα βρεις τα πάντα.

6 Udemy FREE Courses:  Δωρεάν μαθήματα που αφορούν τον κόσμο των επιχειρήσεων, το δίκαιο, τον προγραμματισμό, τον σχεδιασμό, τα μαθηματικά, την επιστήμη, τη γιόγκα και ένα σωρό άλλα. Το εν λόγω σάτι διαθέτει κατατοπιστικά βίντεο, ζωντανές διαλέξεις και εργαλεία για να βοηθούν τους εκπαιδευτικούς να αλληλεπιδρούν με τους μαθητές και να παρακολουθούν την πρόοδό τους.


7 Codeacademy:  Εύκολος τρόπος για να μάθετε πώς να φτιάχνετε κώδικες υπολογιστών.

8 BBC Languages:  On line μαθήματα ξένων γλωσσών, από αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, γαλλικά μέχρι και κινέζικα

Instructables: Instructables: Αυτή η σελίδα διαθέτει οτιδήποτε μπορούμε να φανταστούμε και αφορά τις χειροτεχνίες (από πλέξιμο μέχρι stop motion animation) σε αναλυτικά μαθήματα, με οδηγίες, βίντεο και φωτογραφίες

marieclaire.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη