Ο Λιάγκας φεύγει, η Μαλέσκου έρχεται; Ποιος είναι ο όρος της Κρητικιάς καλλονής

 
Η Κρητικιά παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου

Όπως όλα δείχνουν, και σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα βρίσκεται στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν. Η διάρκεια βέβαια του συμβολαίου του παρουσιαστή με το κανάλι του Φαλήρου είναι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Το ραντεβού που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μεταξύ του δημοσιογράφου και στελεχών του ΣΚΑΪ έχει μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Από «μετάθεση» του παρουσιαστή σε άλλη ζώνη με άλλο πρότζεκτ έως συναινετικό διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών αν διαπιστωθεί σοβαρή ασυμφωνία. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, ο Γιώργος Λιάγκας θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Την ίδια στιγμή, πολύ κοντά στον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση νέου ψυχαγωγικού μαγκαζίνο στη ζώνη που είναι φέτος ο Γιώργος Λιάγκας φέρεται να είναι η Κρητικιά παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια έχει συζητήσει με τρία κανάλια εθνικής εμβέλειας και στις κουβέντες της με όλους όπως και με τον ΣΚΑΪ φέρεται να εξήγησε πως η άνοδός της στην Αθήνα θα γίνει εφόσον της προταθεί παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...