ΗΡΑΚΛΕΙΟ:Νέο ξενοδοχείο πόλης(DOM boutique hotel)Στην πλήρη ανακατασκευή του πρώην ξενοδοχείου Domenico στο κέντρο του Ηρακλείου προχωρά ο όμιλος Lemonakis A.E.

Ο όμιλος πρόκειται να δημιουργήσει ένα νέο ξενοδοχείο πόλης 4 αστέρων, με σκοπό να καλύψει τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη.


«Συνεχίζοντας την ανοδική μας πορεία στον εμπορικό και κατασκευαστικό κλάδο, ήρθε η ώρα να επενδύσουμε και στον τουρισμό» ανέφερε με δηλώσεις του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Λεμονάκης για να προσθέσει: «Το DOM boutique hotel θα είναι σε θέση να καλωσορίσει τους επισκέπτες του στους αμέσως επόμενους μήνες και αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς για την περιοχή».

Υπενθυμίζεται ότι η Lemonakis A.E εδώ και 40 χρόνια αποτελεί συνώνυμο απέριττης πολυτέλειας, ποιότητας και αισθητικής. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, να αναρριχηθεί στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου των ειδών υγιεινής, πλακιδίων και επίπλων και να καθιερωθεί στη συνείδηση του καταναλωτή για την ασύγκριτη ποιότητα και εξυπηρέτηση με σημεία πώλησης σε Ηράκλειο Κρήτης και Αθήνα.

Η Lemonakis A.E πάντα κοντά στις ανάγκες και απαιτήσεις του επαγγελματία, υποστηρίζει την υλοποίηση των μεγαλύτερων έργων σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες χώρες.

Σχόλια