Ο Γιάννης Κουράκης απευθύνει πρόσκληση για την εκδήλωση της νέας ανεξάρτητης δημοτικής κίνησηςΠρόσκληση απευθύνει ο Γιάννης Κουράκης για την εκδήλωση της νέας ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης, στις 13 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η πρόσκληση:


"Την Τέταρτη 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιούμε ένα νέο ξεκίνημα για τo Ηράκλειο. Δημιουργούμε μια ανεξάρτητη δημοτική κίνηση ανοικτή σε ανθρώπους, ιδέες και προτάσεις προσδίδοντας νέο περιεχόμενο και ζωντάνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Επιδιώκουμε να συνθέσουμε όλοι μαζί ένα πλειοψηφικό ρεύμα της κοινωνίας των πολιτών, να δημιουργήσουμε συγκλίσεις και να χαράξουμε μια φιλόδοξη πολιτική πρόταση, με όραμα και στρατηγικές προτεραιότητες για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης και την θωράκιση της κοινωνικής συνοχής στο Δήμο μας.

Με τη συμμετοχή σας γυρίζουμε σελίδα, αναδεικνύουμε αυτά που μας ενώνουν, αναζητούμε λύσεις μακράς πνοής και διαμορφώνουμε τη νέα ταυτότητα του Ηρακλείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, ώρα 19.00 (Σε αίθουσα στο Ξενοδοχείο IBIS-Κορωναίου 26 & Αγίου Τίτου)"
ΠΗΓΗ

Σχόλια