www.CLICK4CRETE.gr


O Μάνος Κοκολάκης, μας αιφνιδιάζει ευχάριστα με το νέο του τραγούδι «Δεν πιάνομαι», το οποίο κυκλοφορεί από την Selenium Records, με διανομή Spicy. O ταλαντούχος Κρητικός τραγουδιστής, υπογράφει τόσο την μουσική όσο και τον στίχο στο νέο του digital single. Δίπλα του και αυτή την φορά ο executive producer Παύλος Χριστοδούλου, ο οποίος είναι στο πλευρό του Μάνου και τον υποστηρίζει σε κάθε του βήμα.




Μετά την πετυχημένη πορεία του προηγούμενου digital single τόσο σε ραδιοφωνικές μεταδόσεις όσο και σε views στο Youtube, με τον τίτλο «Μαζί μιλάμε» το οποίο κυκλοφόρησε από την Free Records, την δισκογραφική που υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες, o Μάνος επιστρέφει δυναμικα μ’ένα digital single, το οποίο σίγουρα θα ξεχωρίσει αυτό το καλοκαίρι.

Την σκηνοθεσία του video clip, υπογράφει ο Γιώργος Σταματάκης.


Την εξωτερική εμφάνιση του καλλιτέχνη επιμελήθηκε για το makeup η Ασπα Αστρινάκη και τα μαλλιά το κομμωτηριο Mozer Hair Style, με την επιμέλεια του Μάνου Καραντινάκη. Στο video clip συμετείχε το μοντέλο Diana Vardanian. Το όμορφο αποτέλεσμα, συμπλήρωσαν τα νυφικά του Οίκου Λαμπράκη και τα Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Παπάζογλου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη