www.CLICK4CRETE.gr


Τη δημιουργία μεγάλου πάρκου στην Κρήτη στα πρότυπα της Disneyland σχεδιάζει μια κινεζική εταιρεία! Όπως φαίνεται από τα πρώτα δεδομένα, πρόκειται για ένα σχεδιασμό που έχει κρατηθεί μέχρι τώρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά από κυβερνητική ανακοίνωση, που δείχνει πως πρόκειται για ένα έργο αρκετά προωθημένο.



Συγκεκριμένα, υπήρξε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου πολυμελούς αντιπροσωπείας Κινέζων επενδυτών με τον Υπουργό  Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη. Μάλιστα ο υπουργός επιβεβαίωσε τη συνάντηση με την επενδύτρια εταιρεία επισημαίνοντας πως τα στελέχη της «τον ενημέρωσαν για την προγραμματισμένη επένδυση που αφορά τη δημιουργία του Πολιτιστικού- Τουριστικού Θεματικού Πάρκου- Εκθεσιακού χώρου στην Κρήτη».
Αν και δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το μέγεθος και τη χωροθέτηση του έργου, θεωρείται πως σχεδιάζεται να υλοποιηθεί κοντά σε τουριστική περιοχή. Δεν έχει δε αποσαφηνιστεί ακόμα αν πρόκειται για περιοχή εντός των ορίων του Νομού Λασιθίου.

Το ερώτημα είναι: Πώς προέκυψε ξαφνικά η μυστηριώδης κινεζική εταιρεία; Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί οι επενδυτές στην Κρήτη; Ποιο ήταν το επίπεδο της συμφωνίας με την ελληνική κυβέρνηση και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο;

Να σημειωθεί πως ο κ. Φλαμπουράρης συζήτησε με τους επενδυτές και άλλα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη επιχειρηματικών δράσεων κυρίως για τις εξαγωγές.

anatolh.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη