www.CLICK4CRETE.gr


Δικαστική πηγή σύμφωνα με την οποία υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι οι δύο Έλληνες αξιωματικοί που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης διέπραξαν τις παράνομες πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται, επικαλείται το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Anadolou».


Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το πρακτορείο, η ποινή που προβλέπεται για τις παράνομες πράξεις που φέρονται να έχουν διατελέσει είναι πέντε χρόνια φυλάκισης.

Το Anadolou φιλοξενεί τις παραπάνω πληροφορίες σε δημοσίευμά του αναφορικά με την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων αξιωματικών.

Όπως αναφέρει, το δικαστήριο έκρινε τη συνέχιση της κράτησής τους, καθώς δεν έχουν μόνιμη άδεια παραμονής στην Τουρκία και θα μπορούσαν να τραπούν σε φυγή μετά την απελευθέρωσή τους.

Συνεχίζοντας την προπαγάνδα υπέρ της Τουρκίας και του Ερντογάν, το Anadolou, στο τέλος του δημοσιεύματος, αναφέρει ότι οι Έλληνες αξιωματικοί  κρατούνται μετά από «ακούσια» παραβίαση των συνόρων στη Βορειοδυτική Τουρκία, βάζοντας σε... εισαγωγικά τη λέξη!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη