www.CLICK4CRETE.gr

Η νικοτίνη είναι μία από τις ισχυρότερες ουσίες που περιέχουν τα τσιγάρα. Εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εξαλείψετε  τη νικοτίνη από το σώμα σας, έτσι ώστε να μπορείτε να σταματήσετε το κάπνισμα.


Πέντε τρόφιμα που θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τη νικοτίνη από το σώμα σας

Μπρόκολο
Περιέχει υψηλά επίπεδα της βιταμίνης Β5 και C, και οι ουσίες που προστατεύουν τους πνεύμονες από τις τοξίνες.

Ο χυμός καρότων

Εάν καπνίζετε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε φορά αφού ολοκληρώσετε ένα τσιγάρο,η νικοτίνη παραμένει στο σώμα για τρεις ημέρες και  καταστρέφει , μεταξύ άλλων, και το δέρμα. Ο χυμός καρότων είναι πολύ καλός για το δέρμα και οι βιταμίνες Α, C, Κ και Β που περιέχονται είναι πολύ αποτελεσματικές  στην εξάλειψη της νικοτίνης.

Πορτοκάλι

Μια ομάδα ερευνητών έδειξε ότι η τακτική κατανάλωση πορτοκαλιών μπορεί να βοηθήσει τους καπνιστές να σταματήσουν σταδιακά το κάπνισμα . Η επιστημονική εξήγηση είναι ότι τα εσπεριδοειδή περιέχουν βιταμίνη C, γνωστή για τις ευεργετικές επιδράσεις στον αγώνα κατά του καπνίσματος.

Σπανάκι

Το σπανάκι διεγείρει την εξάλειψη της νικοτίνης λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνες και φολικό οξύ.

Ακτινίδια

Βοηθά στην εξάλειψη  της  νικοτίνη και περιέχει βιταμίνες Α, C και Ε . Το ακτινίδιο είναι μια πολύ καλή πηγή φυτικών ινών. Οι συγκεκριμένες ίνες βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία της πέψης, καθώς λειτουργούν ρυθμιστικά και απομακρύνουν τις περιττές για τον οργανισμό τοξίνες, ιδίως από το έντερο
ΠΗΓΗ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη