www.CLICK4CRETE.gr

Νεκρός 24χρονος ύστερα από συμπλοκή στα Ανώγεια. Σύμφωνα με τις πρώτες συγκεχυμένες πληροφορίες αναφέρεται ότι έφερε διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο.


Φαίνεται ότι είχαμε άγρια συμπλοκή 5 χλμ. έξω από τα Ανώγεια μεταξύ κτηνοτρόφων. Από την ένταση φαίνεται κάποια στιγμή να "μίλησαν" και τα όπλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα είχε δεχθεί σφαίρα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ξεκίνησε η μεταφορά του προς το Βενιζέλειο. Στο ύψος της Τυλίσσου κινητή μονάδα με γιατρό του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε. Ο γιατρός έκρινε ότι είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση του λόγω της αιμμορραγίας ζήτησε να τεθούν σε ετοιμότητα τα χειρουργία του ΠΑΓΝΗ, το οποίο και έγινε άμεσα. Όμως στο ύψος του ΠΑΓΝΗ επί της εθνικής οδού ο άτυχος 24χρονος υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που έφερε για να καταλήξει στο Βενιζέλειο όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφορές μεταξύ οικογενειών κτηνοτρόφων που αντί να επιλυθούν έχουν αιματηρή κατάληξη. Στα Ανώγεια αυτή την ώρα επικρατεί "παγωμάρα".

Ανείπωτες σκηνές θρήνου εξελίσσονται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου καταφτάνουν συντετριμμένοι οι συγγενείς.
ΠΗΓΗ ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη