www.CLICK4CRETE.gr

Για να ανοίξουμε την όρεξή μας για σεξ, την επόμενη φορά που θα πάμε στο σούπερ μάρκετ, καλό είναι να προμηθευτούμε συγκεκριμένα τρόφιμα και αφεψήματα.
  
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, το πράσινο τσάι, οι ρίζες γλυκόριζας, ο καφές, τα παντζάρια,  ο χυμός σημύδας και το πέστο βασιλικού δημιουργούν διάθεση για τρέλες στο κρεβάτι.  

1. Το πράσινο τσάι 

Τονώνει την λίμπιντο και, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, είναι το καλύτερο αφέψημα για να ανοίξει η όρεξη του ανδρικού πληθυσμού για σεξ. Ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος όλων όσοι το απολαμβάνουν τακτικά κι αυτό χάρη στις αντιοξειδωτικές ουσίες του, τις κατεχίνες .

2.Ρίζες γλυκόριζας
 Στην εποχή του Φαραώ, οι ρίζες γλυκόριζας  θεωρούνταν ως το καλύτερο αφροδισιακό κυρίως όμως για τις γυναίκες. 

Για τους επιστήμονες, τα συστατικά των ριζών αυτών έχουν διεγερτική επίδραση στα οιστρογόνα , την ορμόνη των γυναικών. 

3. Χυμός σημύδας 

Ο λαός της Ζάμπια στην Αφρική υποστηρίζει ότι ο χυμός σημύδας έχει διεγερτικές ιδιότητες.  Η σημύδα ενισχύει επίσης τη διαδικασία ανασυγκρότησης του οργανισμού και βοηθά στην απέκκριση τοξινών. Θεωρείται ιδανικός για την αποτοξίνωση του οργανισμού.  

4. Πέστο βασιλικού
     
Όσοι το καταναλώνουν, πεινούν για... σεξ. Ειδικά στους άνδρες, τα αποτελέσματα είναι πιο έντονα.

5. Καφές

Η καφείνη διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και τη συγκέντρωση . Τεξανοί επιστήμονες επισημαίνουν ότι ο καφές μειώνει τον κίνδυνο της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες.

6. Παντζάρι

Το λαχανικό αυτό περιέχει αμινοξέα και μέταλλα που διεγείρουν την παραγωγή των ορμονών που σχετίζονται με την διάθεση για σεξ.
πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη