Ενα μικρό κοριτσάκι από το Ηράκλειο πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια και θέλει τη βοήθεια όλων μας!

Ενα σοβαρό πρόβλημα υγείας καλείται να ξεπεράσει ένα μικρό κοριτσάκι από το Ηράκλειο και για αυτό γίνεται αγώνας δρόμου για να στηριχθεί από όλους!
Συμφωνα με μηνυμα του πάσχει από μια σοβάρη μορφή καρδιοπάθειας. «Πάμε όλοι μαζί ένα ντου όπως μπορεί ο καθένας, έστω και με μια κοινοποίηση.

Το κουκλάκι στη φωτογραφία είναι η μικρή (18 μηνών) Κατερινούλα. Το παιδί πρέπει να κανει επεμβαση σε λιγο καιρο, οι γονείς δεν έχουν ούτε για το ταξίδι, ενώ το παιδί πρέπει να παίρνει 20 φάρμακα την ημέρα...


Η Κατερίνα πάσχει από σοβάρη μορφή καρδιοπάθειας. Τριγλωχίνας ατρησίας που συνδέεται με στένωση πνευμονικής αρτηρίας και μονήρης κοιλία.Εχει κανει ενα χειρουργειο ειδη (το πρακτικο ειναι στην σελιδα πιο κατω) και πολλα μπαλονακια.

Έχει ανάγκη από ιατρική περίθαλψη και συγκεκριμένα φάρμακα. Οποιαδήποτε υποστήριξη μας, είναι μια ανάσα για τους γονείς που παλεύουν να της παρέχουν τα απαραίτητα παρ'όλη τη δύσκολη οικονομική τους κατάσταση και ένα χτύπημα στην πλάτη στη Κατερίνα που αγωνίζεται απο την ημερα που γεννηθηκε. Ο λογαριασμός του παιδιού: 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ 

5750038242722

ΙΒΑΝ GR 5701727500005750038242722

ΣΥΜΕΟΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

BIC PIRBGRAA »

Σχόλια