www.CLICK4CRETE.gr

Μέχρι και 700 swingers αναμένεται να φτάσουν στο Forest of Dean για το μεγαλύτερο πάρτι οργίων της Ευρώπης.

Η τριήμερη εκδήλωση είχε αναστατώσει και πέρυσι τους ντόπιους που διαμαρτύρονταν για τη δυνατή μουσική και τα πανό με σύνθημα «το 3 είναι ο μαγικός αριθμός». Οι διοργανωτές επέλεξαν και φέτος το ίδιο σημείο στο Forest of Dean της Αγγλίας, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν ως το μεγαλύτερο εξωτερικό φεστιβάλ για «lifestylers».

Το ετήσιο φεστιβάλ, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2013, θα περιλαμβάνει μουσική και DJs, με τους διοργανωτές να καλούν όσους θέλουν να συμμετάσχουν να «αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη». Για φέτος θα διατίθενται και δωμάτια τύπου ξενοδοχείου με 630 λίρες.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα πάρουν τις σκηνές ή τα τροχόσπιτά τους, με το τριήμερο εισιτήριο να είναι 150 λίρες για τους ελεύθερους άντρες και 100 λίρες για τις γυναίκες, ενώ κοστολογείται στις 180 λίρες για τα ζευγάρια. Οι διοργανωτές προειδοποιούν όσους θέλουν να πάρουν μέρος να μην κυκλοφορούν γυμνοί σε δημόσιους χώρους και να μην κάνουν σεξ στις σάουνες.

Οι επικριτές του φεστιβάλ ανταλλαγής συντρόφων υποστηρίζουν πως δεν ζητήθηκε η γνώμη των ντόπιων προκειμένου να δώσουν την έγκρισή τους για την τριήμερη εκδήλωση έξω από το χωριό Flaxley.

To Forest of Dean District Council επιβεβαίωσε πως έδωσε το πράσινο φως για τη φετινή διοργάνωση. Παρά τις διαβεβαιώσεις, ένας ντόπιος υποστήριξε πως δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί την ιδιωτικότητα αν δεν υψωθούν τείχη όπως στο Glastonbury Festival.
πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη