www.CLICK4CRETE.gr
click4crete

Η Eρωτική ζωή είναι κάτι αυστηρά προσωπικό, όμως μερικές φορές μπορεί να αποκαλυφθεί χωρίς τη θέληση του ατόμου, από διάφορα σημάδια.

1. Η μυρωδιά

Όσο πιο ενεργή είναι η Eρωτική μας ζωή τόσο περισσότερες ορμόνες απελευθερώνει το σώμα. Αυτοί οι «χημικοί αγγελιαφόροι» γίνονται εύκολα αντιληπτοί από το αντίθετο φύλο και ενισχύουν την Eρωτική έλξη. Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Advanced Research δείχνει ότι αυτές οι ορμόνες διεγείρoυν το αντίθετο φύλο.

< 2. Η χαρά

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο υποστηρίζουν ότι η συχνή συvεύρεση αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα ευεξίας και ικαvοπoίησης. Είναι μάλιστα μια αντίδραση που δεν μπορούμε να κρύψουμε και γίνεται εύκολα αντιληπτή από τους γύρω ανθρώπους.

3. Η βελτιωμένη όψη

Πραγματοποιούνται αρκετές μεταβολές στο σώμα όταν το κάνουμε, υποστηρίζουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα. Δύο από αυτές είναι η απελευθέρωση της έντασης στο μυϊκό σύστημα και η βελτιωμένη κυκλοφορία σε κάθε σημείο του σώματος. Έτσι, το γυναικείο πρόσωπο μοιάζει πιο ροδαλό, υγιές και ελκυστικό.

4. Ο καλός ύπνος


Μελέτη που δημοσιεύεται στο Oxford Journal of Human Reproduction δείχνει ότι μετά τον opγασμό οι γυναίκες παρουσιάζουν αύξηση κατά 30% σε μια ορμόνη που ονομάζεται προλακτίνη. Η ορμόνη αυτή βοηθά στη χαλάρωση κι έτσι ο ύπνος είναι πιο βαθύς.

5. Η χαλαρότητα

Με την αγκαλιά, το φιλί και τον Eρωτα το σώμα απελευθερώνει τη λεγόμενη «ορμόνη της αγάπης» (οξυτοκίνη ή ωκυτοκίνη). Η απελευθέρωση της ορμόνης περιορίζει την ανάγκη για συνεχή προσοχή και συναισθηματική επιβεβαίωση

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη