www.CLICK4CRETE.gr


Οι γυναίκες είναι αυτάρεσκα και ενίοτε ωραιοπαθή πλάσματα. Από τις κλασσικές «γατούλες» μέχρι τα «αντράκια», η ανάγκη για επιβεβαίωση είναι μια κατάσταση η οποία χρειάζεται να «τραφεί» και η θηλυκότητα έχει τα «κόλπα» της για να ανθίσει!

Αν, λοιπόν, είσαι άντρας και θες να μάθεις πως μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να νιώσει πιο ψηλά και από ύψος των ψηλοτάκουνων τους, τότε πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε:

1. Μην ξεχνάς να της κάνεις κομπλιμέντα! Δεν εννοώ, να το κάνεις γιατί «έτσι πρέπει», να το κάνεις όταν το πιστεύεις και όταν το νιώθεις ότι είναι ωραία. Το σκέφτηκα, αλλά δεν το είπα, δεν βοηθά.

2. Να της κάνεις «δωράκια»! Δώρο δεν είναι μόνο κάτι ακριβό και πολύτιμο, γιατί αυτό μόνο πιστεύεις ότι θα ικανοποιήσει ότι γυναίκα. Δώρο είναι και μια μπλούζα με 10 ευρώ από τα H&M, που την είδες και σκέφτηκες ότι θα της ταιριάζει, δώρο είναι να της πεις ότι σου δίνω τα λεφτά για να κάνεις ένα μανικιούρ, δώρο είναι και μια μονοήμερη εκδρομή. Τόσο απλά.

3. Να την παινεύεις μπροστά σε άλλους! Όχι, δεν λέμε να γίνεις κουραστικός με το πόσο «τέλεια» είναι η γυναίκα ή η σύντροφός σου, αλλά αν την επιβραβεύσεις και δείξεις το θαυμασμό σου για μια επιτυχία της στη δουλειά, για παράδειγμα, θα την κάνεις πολύ περήφανη και ευτυχισμένη.

4. Να μην ντρέπεσαι να είσαι τρυφερός μαζί της! Καταλαβαίνω να μην νιώθεις πολύ άνετα με το να είσαι πολύ εκδηλωτικός σε δημόσιους χώρους ή μπροστά σε κόσμο, αλλά μια γυναίκα αναβαίνει πολύ όταν ο σύντροφός της θα την «βουτήξει» και να την φιλήσει μπροστά σε άλλους, την κρατάει πάντα από το χέρι όταν περπατάνε, την αγκαλιάζει μέσα στη μέση του μπαρ.

5. Να της κάνεις τα χατίρια! Καλά, όχι πάντα, γιατί μπορεί να είναι και παράλογα, ή μπορεί και να καλομάθει. Αλλά, αν το κορίτσι θέλει απόψε θάλασσα, γιατί να μην την πας;

6. Να της μιλάς στο sex! Από το dirty talk μέχρι την απλή επιβράβευση, η γυναίκα σου θα νιώσει πολύ ανεβασμένη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη