www.CLICK4CRETE.gr
Ξεχάστε τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Το προσωπικό στυλ έχει να κάνει με το να νιώθετε άνετα με τον εαυτό σας και χρησιμοποιώντας τα ρούχα για να εκφράσουμε την μοναδική μας προσωπικότητα. Όλοι μας έχουμε διαφορετικό σχήμα και μέγεθος, και γνωρίζοντας τον σωματότυπό μας μπορεί να μας βοηθήσει να ντυθούμε με ρούχα που τονίζουν τα καλύτερά μας χαρακτηριστικά. Η κάθε τάση δεν είναι για τους πάντες, και αυτό δεν πειράζει. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια καλή εμφάνιση που μας φτιάχνει την αυτοπεποίθηση.

Σας δίνουμε μερικές στυλιστικές συμβουλές πως να αναγνωρίσετε τον σωματότυπό σας και να διαλέξετε τα κατάλληλα ρούχα που θα κάνουν να δείχνετε καταπληκτικές:

1. Σωματότυπος Μήλο

Όσες γυναίκες έχουν τέτοια φιγούρα, είναι εύσωμες στον κορμό. Αν έχετε τέτοιο σωματότυπο, θα σας κολακεύουν γραμμές με γωνίες. Φαρδιά παντελόνια και αεράτες φούστες μπορούν να εξισορροπήσουν την εμφάνισή σας.  Αποφύγετε τα πολύ φαρδιά ρούχα. Φορέματα που τυλίγονται ή ασύμμετρα είναι ο ιδανικός τρόπος να κάνετε γωνίες και γραμμές γύρω από το σώμα σας.

Αναζητήστε:

Μπλούζες με βαθύ τριγωνικό ντεκολτέ Ίσια παντελόνια Μπλούζες με σχέδια Σακάκια Φορέματα με δίπλες

Αποφύγετε:

Φαρδιές μπλούζες ή φούστες Μπλούζες με τσέπες Φορέματα με μέση

2. Σωματότυπος Αχλάδι

Γυναίκες που έχουν στενό άνω κορμό και πιο φαρδιά λεκάνη, ανήκουν στον σωματότυπο αχλάδι. Ιδανικά ρούχα γι” αυτές τις γυναίκες είναι οι φαρδιές μπλούζες, και φούστες/φορέματα σε Α-γραμμή.

Αναζητήστε:

Σκουρόχρωμα παντελόνια Μπλούζες με τον ένα ώμο έξω Παντελόνια ελαφρώς αεράτα Πλεκτές ζακέτες Μπλουζάκια σε έντονα χρώματα

Αποφύγετε:

Ανοιχτόχρωμα τζιν Στενές μπλούζες Παντελόνια με σχέδια Ψηλοκάβαλα παντελόνια Φούστες με βολάν

3. Σωματότυπος Κλεψύδρα

Αν έχετε καμπύλες τόσο στον άνω κορμό, όσο και στον κάτω και έχετε λεπτή μέση, τότε αναζητήστε ρούχα που τονίζουν τον σωματότυπο της κλεψύδρας. Απλά μπλουζάκια με στρογγυλή λαιμόκοψη για μια τέλεια εμφάνιση. Μπλούζες και φορέματα που δημιουργούν μέση είναι ιδανικά για να αναδείξετε τις φυσικές σας καμπύλες.

Αναζητήστε:

Ίσιες φούστες Στράπλες μπλούζες Μονόχρωμα χρώματα Skinny τζιν Εφαρμοστά σακάκια

Αποφύγετε:

Πλισέ Βολάν Τετράγωνες μπλούζες Περιττό ύφασμα


4. Αθλητικός σωματότυπος

Αν θέλετε να προσδώσετε μερικές καμπύλες στο τετράγωνο, αθλητικό σας σωματότυπό, τότε αξιοποιήστε τα ρούχα σας! Αν έχετε την τάση να φοράτε απλά ρούχα, αλλάξτε το λιγάκι. Απλά, μονόχρωμα ρούχα μπορούν να σας δώσουν πιο τετράγωνη εμφάνιση. Στρογγυλεμένη λαιμόκοψη, μπλούζες με τον ένα ώμο έξω και παντελόνι με λεπτή ζώνη θα σας αναδείξουν!

Αναζητήστε:

Αμάνικα μπουζάκια Μπλούζες με βολάν Παντελόνια καμπάνα Φορέματα/μπλούζες που έχουν μέση Ψηλοκάβαλα παντελόνια Λεπτεπίλεπτα υφάσματα όπως μετάξι και δαντέλα

Αποφύγετε:

Ίσια κοψίματα Ρούχα εμπνευσμένα από αντρική γραμμή

Δεν υπάρχει «καλύτερος» ή «χειρότερος» σωματότυπος. Ο καθένας είναι μοναδικός με τον τρόπο του και έχουμε διαφορετικό στυλ. Αλλά γνωρίζοντας τον σωματότυπό μας μπορεί να μας βοηθήσει να αναδείξουμε τα καλύτερά μας χαρακτηριστικά και να τα δείχνουμε περήφανα!



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη