Μια μαγευτική παραλία της Κρήτης που λίγοι γνωρίζουν!!!

Τα Χανιά είναι κατά κοινή ομολογία πανέμορφα και σίγουρα όσοι έχουν βρεθεί εκεί μία φορά, δύσκολα θα αντισταθούν στον πειρασμό να απολαύσουν ξανά τις διακοπές τους σε έναν τόπο τόσο μοναδικό. Πόσο μάλλον όταν μάθουν για το κρυμμένο τους «διαμάντι» που βρίσκεται μόλις 22 km μακριά από το κέντρο.

Ο λόγος για την εκπληκτική παραλία «Στέφανος» -γνωστή και ως Άγιος Ραφαήλ ή Άγιος Σπυρίδωνας- που βρίσκεται δίπλα στην περιοχή Σεϊτάν Λιμάνια, 2 km ανατολικά του χωριού Χωρδάκι, στην ανατολική μεριά του Ακρωτηρίου. Τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά βρίσκονται ανάμεσα σε ένα εξαιρετικής ομορφιάς βραχώδες τοπίο, ενώ η παραλία αποτελείται από λεπτό χαλικάκι και άμμο, ιδανική για παιδιά.

Μπορεί η παραλία να είναι δύσκολα προσβάσιμη, ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, αξίζει σίγουρα τον κόπο και το χρόνο σας, μιας και η παραμονή σας εκεί θα σας αποζημιώσει πλήρως. Μετά την –ομολογουμένως- απότομη κατάβαση από το κοντινότερο σημείο στάθμευσης, μια βουτιά σας δροσερά νερά της θα σας κάνει να τα ξεχάσετε όλα!
          ΑΠΟΛΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Σχόλια