www.CLICK4CRETE.gr
Ο ταλαντούχος Κρητικός σχεδιαστής Stylianos παρουσίασε τη νέα νυφική συλλογή του σε ένα εντυπωσιακό show που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο, στα πλαίσια της 4ης Bridal Expo-Bridal Fashion Week Athens by Stalexpo.


Εκλεκτοί καλεσμένοι και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο, από το χώρο των media και της μόδας αλλά και πλήθος κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους το σχεδιαστή, προκειμένου να απολαύσουν από κοντά τη νέα του συλλογή για το 2016 με τίτλο "The Roots Within".

Ο σχεδιαστής Stylianos, εμπνευσμένος από τη σύγχρονη γυναίκα η οποία γνωρίζει τη δύναμή της και μπορεί να παραδίνεται στις αδυναμίες της, παρουσίασε μια συλλογή υψηλής ραπτικής από πολυτελείς δαντέλες, μεταξωτά τούλια, αέρινες μουσελίνες, όλα σε αποχρώσεις του άσπρου και της μέντας. Μια συλλογή αφιερωμένη στη γυναίκα που, όπως φανερώνει και ο τίτλος της συλλογής, έχει βαθιές, δυνατές ρίζες, ενώ καταφέρνει να "ανθίζει" σε οποιαδήποτε συνθήκη και να προσφέρει τους καρπούς της συμβάλλοντας έτσι στην ομορφιά της ζωής.

Μαζί σε αυτό το ταξίδι ήταν ο οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή- Ελλάδος), το έργο του οποίου στηρίζει ο σχεδιαστής Stylianos, καθώς μέρος των εσόδων από τη συγκεκριμένη συλλογή θα διατεθεί στον οργανισμό. Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά έκανε το φινάλε της επίδειξης φορώντας μια εντυπωσιακή μαύρη χειροποίητη τουαλέτα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για αυτή τη βραδιά.
πηγή

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη