www.CLICK4CRETE.gr
Το δικό του κατάστημα καφέ στην Κρήτη φαίνεται ότι σκέφτεται να ανοίξει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες επισκέφτηκε το Ρέθυμνο και τα Χανιά για την προώθηση της νέας του ταινίας "Ένας άλλος κόσμος".

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret των "Παραπολιτικών", ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να βρει τον κατάλληλο χώρο για να ανοίξει το δικό του καφέ, το οποίο θα έχει… άρωμα κινηματογράφου.

Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του, θέλει να δημιουργήσει ένα κατάστημα που θα είναι για όλες τις ηλικίες, και θα λειτουργεί από το πρωί ως καφέ, μέχρι το βράδυ, όπου θα μετατρέπεται σε ουζερί.

Ο Χριστόφορος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σκέφτεται να το διακοσμήσει με μεγάλες ασπρόμαυρες αφίσες από ταινίες και να έχει έντονο καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Ήδη ο πατέρας του δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα Χανιά και τώρα και ο ίδιος θέλει να ανοίξει ένα μαγαζί με τη σφραγίδα του, το οποίο θα ξεκινήσει να λειτουργεί ιδανικά μέχρι το καλοκαίρι.

πηγή

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη