www.CLICK4CRETE.gr
Ίσως να μην έχει προηγούμενο η δίκη που έχει προσδιοριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου, στο Ηράκλειο. Στο σκαμνί του κατηγορουμένου θα καθίσουν περισσότεροι από 50 πρώην και νυν δημοτικοί παράγοντες και πάντως όλοι όσοι συμμετείχαν στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου! Αιτία; Ότι δεν έκλεισαν, δεν σφράγισαν όπως λέει ο νόμος τις κινητές καντίνες που ήταν στην πόλη κι ενώ εκείνες είχαν παρανομήσει βγάζοντας τραπεζάκια, έχοντας μόνιμες θέσεις, παρά την άδεια που είχαν!

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι στο εδώλιο θα καθίσουν στελέχη της τότε αντιπολίτευσης που σήμερα έχουν καθήκοντα αντιδημάρχου όπως ο Γ.Καραντινός , ο Κ.Βαρδαβάς, ή ο κ.Βουρεξάκης...

Σύμφωνα μάλιστα με το κατηγορητήριο άλλες είναι οι κατηγορίες που βαρύνουν τον τότε δήμαρχο Γιάννη Κουράκη, τους υπεύθυνους αντιδημάρχους κ.Περυσινάκη και Μπολάκη και άλλες τους δημοτικούς συμβούλους (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης!) με το σκεπτικό ότι δεν ήταν υπέρ της σφράγισης, αλλά ψήφισαν για επιτροπή που θα έβλεπε το θέμα με τις καντίνες. Και με τη διαφοροποίηση αυτή στέλνονται όλοι στη Δικαιοσύνη για να δικαστούν!


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη